Contactadres:

Ellen Wurpel

Dr. Hoogkamerlaan 11

1775 EJ Middenmeer

Bestuur

Het bestuur van Harmonie De Eendracht bestaat uit:

Voorzitter: Ellen Wurpel

Secretaris: Dorien Postma

Penningmeester: Janny van Langerak

Algemeen bestuurslid: Annelies Van Der Weijde en Lonneke Duineveld

Voor meer informatie kunt u contact op nemen via de e-mail naar eendrachtkolhorn@gmail.com of gebruik het contact formulier hier onder.

Welkom ‘Vriend van de Eendracht’

Harmonie De Eendracht is een vereniging die door het organiseren van concerten midden in de samenleving staat. Maar de vereniging doet meer. We promoten de blaasmuziek onder jongeren en volwassenen. In samenwerking met De Hollands Kroonse Uitdaging krijgen leerlingen op de basisschool muzieklessen om kennis te maken met muziek(instrumenten). Het Cultuur Platform Hollands Kroon, waaraan onze vereniging dit jaar deelneemt, geeft volwassenen die kans. Met al onze activiteiten bereiken we niet alleen de mensen in Kolhorn, maar ook de inwoners uit de omliggende dorpen. 

Hoe wordt ik vriend van de Eendracht?

Om onze financiële plannen waar te maken, kunnen we uw steun goed gebruiken. U kunt ons financieel steunen door ‘vriend van De Eendracht’ te worden.  U doneert dan jaarlijks een door u te bepalen bedrag. Bent u enthousiast geworden en wilt u graag ‘Vriend van De Eendracht’ worden, dan kunt u een mailtje sturen naar: eendrachtkolhorn@gmail.com. Wij sturen  u dan een brief of e-mailbericht waarmee u de betaling kunt regelen. 

Je kan Harmonie De Eendracht ook sponsoren via sponsorkliks

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via Facebook en Instagram.


Facebook


Instagram